skrbaa.blogg.se

Här kan du läsa om allt som händer i mitt liv!

2013-04-29

Kategori: Allmänt

Började att försova mig lite imorse men hann ändå till skolan. Efter övningspasset så satt jag, Matilda och Linnéa och gjorde 2 quizar som hör till statistikkursen. När jag kom hem så såg jag en film, käkade mat och sen sov jag två timmar. Det var riktigt skönt! Och välbehövligt. Idag har jag verkligen varit helt slut i kroppen. Orkade inte med ett pass på gymmet utan jag och Simon gick ut på en promenad istället. Vi bestämde oss för att spana in ett ställe som heter porsöberget. Vi hittade en grillplats med en himla fin utsikt. Så den grillplatsen kommer vi besöka någon dag i sommar! :) 
 
 
 
 
 
 

D.Ö.D

Kategori: Allmänt

Jag hade planerat att köra spinning idag men jag hade så ont i kroppen att jag avbokade. Jag tänkte att en cykeltur till Elgiganten och tillbaka skulle räcka som dagens träning. Vi har lyckats slarva bort sladden till kameran men självklart var det någon specialsladd som vi är tvungna att beställa via internet..

Simon lyckades sen övertala mig att cykla lite extra istället för att köra direkt hem. Han ville till kyrkbyn och det var bara 3 km dit så jag hängde på. Dock så hittade vi inte riktigt dit så vi bara fortsatte och fortsatte att cykla.. Slutade med att vi kom till sunderby sjukhus! Där tog vi en liten paus för att fylla på vattenflaskan. Fortsatte sedan vår cykeltur tillbaka till storheden. När vi kom till storheden så hade vi alltså kört cirka 2,5 mil och då var vi båda taggade på att cykla mer. Vi åkte då till stan, tog en kort paus och så åkte vi en omväg hem. Hela cykelturen blev på 5 mil(!!!) så vi var helt slut när vi kom hem.

Och jag är fortfarande helt slut. Jag har precis ätit en stor portion med broccoli- och blomkålsgratäng med bacon och så potatis till. Gud så gott det var! Nu ligger jag helt död i soffan och vilar. Kan knappt röra på mig.. Har ett övningspass imorgon bitti kl 8.15 så vi får se om jag kommer komma upp ur sängen så tidigt.. Lär ju inte kunna gå efter dagens träning.. Men kul var det! :D

Tacos och filmmys

Kategori: Allmänt

Eftermiddagen/kvällen har spenderats i soffan framför tv:n tillsammans med Simon. Vi lagade Tacos, som verkligen satt fint i magen, och så tittade vi på två filmer. Först såg vi The Expendables 2 och sen Silver Linings Playbook och båda filmerna var riktigt bra faktiskt!

Nu är jag rätt så trött och funderar på att gå och lägga mig. Är ganska så slut i kroppen efter all cykling igår och så cardion imorse. Älskar när man är helt seg i kroppen och knappt kan röra på sig ;)

Nystart

Kategori: Allmänt

Körde ju cardio cross imorse 9.30-10.30 och jag märker redan att jag blivit starkare trots att jag slarvat mycket med maten och träning på sista tiden. Nu gäller det dock att köra lite mer strikt. På måndag kör jag igång och då är det verkligen inga sötsaker som gäller! Beach 2014 - here I come!
 
 
Efter träningen så duschade jag, käkade lite lunch och klockan 12 var det dags att börja tvätta! Efter att vi satt på två maskiner så tog vi bilen till Kvantum och handlade. Det var verkligen på tiden att vi handlade för både kyl och frys var ganska så tomma.. Men nu har vi fyllt på med massa smarrig mat! :) När vi kom hem så gick vi ner till tvättstugan och hängde upp tvätten. Medan kläderna torkade så har jag gjort lite allt möjligt, men mest städat här hemma. Strax innan 16 så gick vi ner igen för att hämta tvätten och nu ska vi snart börja laga middag, blir tacos! Inte ätit tacos på en evighet så ska verkligen bli hur gott som helst!! :D
 

Jobbiga nätter

Kategori: Allmänt

Varför kan jag inte få sova en hel natt utan att vakna flera gånger? Jag brukar kunna sova som en stock men den senaste tiden har jag vaknat flera gånger varje natt.. Tur att jag fick sova ut lite igår iaf, annars hade jag nog inte orkat gå upp imorse för cardio crossen. Jag vet inte om det kanske beror på att det börjar bli vår och ljusare ute? Det jobbiga är dock att jag dom senaste dagarna har vaknat under nätterna med halsont och varit tvungen att dricka vatten/ta halstablett=bli pigg=svårt att somna om igen men som tur är är halsen bättre när jag väl ska gå upp. Orkar verkligen inte bli sjuk nu! Speciellt inte halsont, det är ju typ det värsta..

Nej nu ska jag göra mig redo för cardio cross - här ska det svettas! :)

Äntligen helg!!

Kategori: Allmänt

Har inte riktigt förstått förrän nu att det är fredag idag! Jösses vad skönt. Har ju inget plugg heller så det känns extra skönt med helg nu! Helgen ska spenderas på bästa sätt - med min älskling <3

Har nu lagt mig i sängen och ska snart sova. Men först ska jag läsa i min nya bok som kom på posten igår :D Vi turas om att välja bok till boxcirkeln och denna gång var det Hugos tur att välja så nu håller vi tummarna att boken är bra. Har ju sett filmen Slumdog millionaire så får hålla tummarna att boken är lika bra som filmen! :)

Lite nytt

Kategori: Allmänt

Jag och Simon tog ju en cykeltur till stan idag efter min träning för att kolla på träningsutrustning. Jag såg igår att intersport hade ett cluberbjudande med vindjacka+träningstights/vindbyxa för bara 399 kr så vi åkte dit för att se om det var något att ha. Både jag och Simon tyckte att kvallan var helt ok så vå köpte ett varsitt set! Jag köpte jacka och träningstights och simon köpte jacka med vindbyxor. Simon köpte även en cykeldator och handskar :)
 
Sen cyklade vi i full fart hemåt för jag hade ett övningspass i juridiken som jag inte ville missa. När övningspasset var slut så ville Simon åka till storheden för att handla något på Biltema så vi drog på oss våra nya kläder och begav oss ut på ytterligare en cykeltur!Var riktigt härligt! Synd bara att cyklar är så jäkla dyra för jag hade gärna velat köpa en till cykel, en lite bättre cykel som man kan ha när man ska "träna". Den jag har nu är ju en tantcykel och inte särskilt snabb/bra.. Jaja, får väl bli något att köpa i framtiden när man har pengar :)
 
Idag har jag alltså tränat lite styrka, spinning och cyklingx2.  Imorgon är det cardio cross som gäller och så får jag se om jag och simon ska ut på någon cykeltur eller promenad framåt kvällen. :)
 
 
Den här vindjackan kommer jag använda flitigt. Är ju perfekt att ha ute nu med underställ under och så i sommar med ett träningslinne under bara!
 

Just nu..

Kategori: Allmänt

..är jag, Linnea, Matilda, Greta och Kristin på Unik och äter middag. Mums!

Apr. 26, 2013

Kategori: Allmänt

Imorse vaknade jag runt halv tio och det var verkligen hur skönt som helst att få sova ut lite. På senaste tiden har jag vaknat mycket på nätterna men inatt vaknade jag bara några få gånger. JaHann dock inte så mycket eftersom jag bara jobbade till förmiddag men hann börja iaf :) Jag vaknade inte ens av att grannarna höll på att spika på morgonen. :)

Jag gick sen till gymmet och körde mage+ben och så körde jag 30 min spinning. Har precis ätit lunch och ska nu fortsätta träna lite. Ska nämligen cykla in till stan eller storheden med Simon och kolla efter träningskläder. Hoppas att jag hittar träningsbyxor idag för vill verkligen ha nya :)

Kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Jag och Simon har precis kommit hem från en kvällspromenad. Jag har ju inte hunnit träna något idag så en promenad var verkligen välbehövligt! Och jäkligt skönt. Nu kommer jag sova gott! Imorgon börjar jag inte förrän 14.45 så har tänkt att sova ut lite. Planen var först att köra spinning men eftersom jag nog inte kommer somna än på ett tag så känns det lite onödigt att gå upp 6.30 när man istället kan sova ut och träna själv lite senare på morgonen. Kommer nog vakna runt nio och har då tänkt ta mig till gymmet för lite träning :)

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Jag har precis blivit klar med plugget för idag! Imorse gick jag upp runt åtta och fortsatta sammanfatta statistikföreläsningarna. Kl 11 gick jag sen till Jenny och satt med henne och Hugo och pluggade juridik. Kom hem runt 18, lagade middag och sen forsatte jag att sammanfatta statistikföreläsningarna. Och nu är jag äntligen klar! Jippi! Nu känns det lite bättre för kommer inte ha något plugg alls i helgen. Vi blev inte helt klara med juridiken, har 2 uppgifter kvar, men dom har jag tänkt titta på imorgon :)
 
Känns också skönt att ha kommit igång med plugget nu. Är ju snart bara en månad kvar tills tenta så nu är det nog dags för mig att börja anstränga mig lite. Nästan efter varje tenta har jag blivit arg på mig själv för att jag inte pluggat tillräckligt så nu ska jag ta tag i plugget och verkligen börja plugga i tid!
 
 

HÄRLIGT VÄDER

Kategori: Allmänt

Har suttit hos Jenny sen klockan elva idag och pluggat. Vi har hittills gjort två uppgifter så kan inte riktigt säga att det går fort fram :/.

Vi tog nyss en paus för att promenera lite med Sussie. Och det är ju himla fint väder så vi ville vara ute lite! Vi passade även på att hämta min cykel som jag lämnat på lagning imorse. Idag 9-15 stod dom och fixade cyklar gratis på skolan så jag passade på att spänna min kedja :)

Här har ni några bilder på Hugo och Sussie som njuter av att cykla!

PLUGG OCH SPEL

Kategori: Allmänt

Dagen började med att jag försov mig.. Jag som hade tänkt att vakna lite tidigare, kanske plugga lite eller ta en promenad. Men nej, Det hann jag inte med. Istället fick jag stressa.. Jag är som tur ganska så snabb på morgonen så kom bara lite sent till Jenny där vi skulle plugga :)

Vi satt och gjorde uppgifter i juridiken tills strax innan ett då vi begav oss till skolan för föreläsning. Efter föreläsningen gick vi till Jenny för att fortsätta plugga men jag var inte där så länge för Simonx3 skulle hem till oss och spela spel och det fick jag ju inte missa!

När jag kom hem så spelade vi Catan och ett spel som hette Ubongo. Det var ett kul spel där man var tvungen att tänka lite. Man började med att slå en tärning som då visade vilka delar man skulle använda. Man skulle sen lägga bitarna så att de rymdes i den vita rutan. Svårt att förklara men ni förstår nog när ni tittar på bilden :) När man fick delarna att passa in så skulle man ropa UBONGO och det gällde att vara snabbast för att vinna. Trots att jag förlorade i både catan och Ubongo så var det ändå riktigt skoj, jag älskar verkligen att spela spel!

Efter att killarna drog hem så satte jag mig med plugget. Jag är nu klar med föreläsning 3 och 4 så nu är jag snart halvvägs, jiho!(har hittills haft 10 föreläsningar) Har ju pluggat nästan hela dagen så det får räcka med plugg för idag, nu ska jag mysa med Simon och sen ska jag nog sova! :)

Sammanfattningar

Kategori: Allmänt

Idag har jag hunnit med två träningspass; spinning på morgonen och gym på eftermiddagen. På gymmet körde vi rygg och mage så imorgon hoppas jag att jag har träningsvärk i både rygg och mage! :D

Har precis pluggat lite så nu tycker jag att jag förtjänar lite chill/mys. Har börjat sammanfatta alla föreläsningar vi haft i statistiken och idag orkade jag sammanfatta 2 stycken så nu har jag kommit igång iaf. Imorgon ska vi plugga juridik hela dagen så får se om jag hinner sammanfatta 3:e statistikföreläsningen på kvällen eller om jag får göra det på torsdag. Vi har hittills haft 9 föreläsningar så på måndag vill jag gärna ha hunnit sammanfatta alla dom föreläsningarna. Vi får se hur det kommer bli med det.. ;) Vi får ha med oss anteckningar på tentan så hade varit skönt om jag kan sammanfatta allt nu så man slipper göra det under tentaperioden, för då vill jag gärna fokusera på juridiken.

Bajs

Kategori: Allmänt

Åkte ju till stadium outlet förut och skulle köpa träningstights men tror ni inte alla är slut eller? Fanns inte ett enda par som var långa. Förut när jag varit där har det funnit hur många som helst! Blev ganska så ledsen för jag ville verkligen köpa nya, gillar inte de två tights jag har nu.. Vi åkte även till intersport för att se om dom hade och där fanns det några olika men alla satt helt fel på mig. Så kom hem utan tights. Får åka till stan någon dag och se om det finns tights där :) Nu ska jag gå till gymmet och försöka bygga lite muskler!

Apr. 23, 2013

Kategori: Allmänt

Idag slutade jag skolan 9.45 och planen var att plugga men jag och Simon la oss istället i soffan och tittade på en film, berättelsen om Pi. Jag har ju sett den tidigare med inte Simon. Filmen är nu slut och vi ska snart åka till stadium outlet! Sen hänger jag på honom och Adde till gymmet och kör lite styrka!

GODNATT

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort mig iordning för läggdags. Vill gärna få lite mer sömn än vad jag fick natten till idag så ska försöka sova nu. Ska köra spinning på imorgon på morgonen så vill gärna vara någorlunda pigg och sen får jag se om det blir och isåfall vad det blir att träna på eftermiddagen. Har bara en föreläsning imorgon som är 8.15-9.45 så efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att åka till Stadium för jag behöver verkligen köpa träningstights men får se lite vad jag känner för :) Ikväll tränade jag lite styrka här hemma. Körde inte alls mycket armar och ben eftersom jag kände att de behövde vila utan fokuserade mest på magen. Godnatt allesammans!
 
 

Mördarspinning

Kategori: Allmänt

Kom nu på varför jag är så trött idag! Har träningsvärk i armarna sen träningspasset i lördags men idag har jag också känt mig helt slut i benen. Körde ju spinning igår och jag har nog aldrig kört ett hårdare spinningpass under hela mitt hela liv. Det var en timmes träning och man skulle ligga på 90 procent av sin maxpuls nästan hela timmen. Jag tog i så jag höll på att spy och har heller aldrig svettats så mycket som jag gjorde igår! Kändes riktigt härligt efter passet för jag var verkligen helt slut i kroppen. När jag skulle sova så hade jag sån värk i benen att jag knappt kunde somna.. Sen var jag även rädd från skräckisen så vågade inte somna heller.. hehe.
 
Jag gillade verkligen passet och nu vet jag var jag kommer befinna mig varje söndag kl 17 framöver!
 
 
 
 

Träna eller ej?

Kategori: Allmänt

Ligger nu i soffan och är helt död. Somnade sent igår och gick upp tidigt imorse. Jobbade 8-12 och sen blev jag hämtad av Simon, käkade lite lunch hemma och sen hoppade jag på cykeln och begav mig till Matilda för plugg. Märks att jag inte fått den sömn jag behöver för jag är verkligen hur trött som helst nu. Vet inte om jag ska träna idag eller inte. Simon ska träna snart men jag vettetusan om jag ska med, kanske stannar hemma och städar istället, vilar lite och sen kanske går en promenad senare idag? Har lite beslutsångest..
 
 

Skräckfilmskväll

Kategori: Allmänt

Har ganska så nyss kommit hem från Jenny. Vi såg filmen Sinister och jag är fortfarande lite skakis.
 
Simon fick till och med hämta mig eftersom jag var för rädd för att cykla hem själv.. Jag förstår inte riktigt varför jag ens kollar på skräckfilmer?
 
När jag sover själv är lampan alltid tänd och jag klarar inte av att vara i mörker. Jag har ALLTID lampan tänd. Om jag är i sovrummet och precis kommit från vardagsrummet och Simon ber mig gå tillbaka och släcka lampan som är vid soffan så måste jag först tända min sänglampa. Sen måste jag tända lampan i sovrumstaket. Sen tänder jag i hallen. Sen taklampan i vardagsrummet. Sen går jag och släcker lampan jag skulle släcka. På tillbakavägen släcker jag sen de lampor jag tänt en efter en. Om jag inte hade tänt dom så hade det ju varit mörkt när jag släckt lampan och det funkar verkligen inte, usch vad jag hatar mörker. Simon har blivit ganska så less på mig för att jag aldrig kan släcka lampor. Han får alltid gå runt och släcka efter mig..
 
När jag tar bort mitt smink måste jag ta ett öga i taget för jag klarar inte av att blunda med båda ögonen, kan ju stå någon äcklig gubbe bakom mig när jag sen öppnar ögonen och tittar i spegeln. Samma sak gäller när jag duschar. Jag vet inte hur mycket schampo jag fått i ögonen för att jag inte riktigt kan blunda.. IIbland kan jag vinkla spegeln så att jag ser vad som är bakom draperiet. bland duschar jag till och med utan duschdraperiet, kan ju stå någon i badrummet när jag annars drar bort det..
 
Fattar ni hur rädd jag är eller? Även fast jag inte borde kolla så kollar jag ändå. När jag såg Paranormal activity på bio så grät jag halva filmen för att jag var så rädd och sedan grät jag hela vägen hem. Och så grät jag hemma när jag skulle berätta för pappa vad filmen handlade om. Och så sov jag med syrran för att jag inte vågade sova själv. Jag måste nog sluta kolla på skräckfilmer.
 
 

AVSLUTNING

Kategori: Allmänt

Ska strax iväg till simskolan. Idag är det avslutning så det ska lekas lite extra mycket, delas ut diplom och så kommer det bjudas på fika! Igårkväll skrev vi klart diplomen där vi skriver vilka märken de tagit och vilken grupp som passar dom nästa termin. Nästa termin kommer jag och Simon nog inte vara simskolalärare, skönt med en liten paus. Men kommer nog vara reserver ifall någon tränare behöver ersättare någon gång :)
 
 https://dub118.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=6a3ca5c7-aa57-11e2-a899-00215ad6eef8&Aux=14|0|8D00C7B555F7570||0|0|0|0||&cid=ef47c4cb0fd16843&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att&blob=MHxiaWxkLkpQR3xpbWFnZS9qcGVn
 
I eftermiddag blir det spinning kl 17 och sen filmkväll med tjejerna och Hugo! :) Ikväll är det skräckfilm som gäller! Jag hatar skräckfilmer, blir så jäkla rädd! Dock beror det lite på vad det är för skräck, vissa är ju bara konstiga och äckliga medan filmer med andar och liknande får mig att gråta av rädsla..Vi får se om jag överlever ikväll! Ska ju upp och jobba imorgonbitti så kan inte vara där alltför länge så det kanske innebär att jag måste cykla hem själv om de andra ska kolla fler filmer!
 
 

21

Kategori: Allmänt

Innan Simon och Adde körde squash så körde vi alla lite styrka tillsammans. Vi körde lite bänkpress och jag orkade fastiskt mer än bara stången. Wiho ;) När dom sen gick för att squasha så körde jag lite eget. Jag och Simon har ganska så nyss kommit hem och vi har precis varit nere och kört igång 2 tvättmaskiner. Nu ska vi käka lite mellanmål och se en film som heter 21! :)
 

SOVMORGON

Kategori: Allmänt

Gårdagen var riktigt skoj och mys. Vi beställde hem käk, mumsade godis, snackade bok och så avslutade vi kvällen med lite frågesport! Kom hem strax efter tolv och då gick jag direkt och la mig. Valde att inte ställa väckarn och det var himla skönt att sova ut imorse. Hade först tänkt träna cardio cross men jag kände att jag behövde få sova lite. Simon och Adde ska träna lite senare idag så då hänger jag på dem istället och kör ett eget pass. Ska nog köra styrka och sen lite kondition :) Är ju riktigt fint väder så kanske blir en promenad senare om jag lyckas få med mig Simon! :)

NU TAR JAG HELG!!

Kategori: Allmänt

Fasen vad skönt med helg! Har precis kommit hem. Och vet ni? Jag cyklade idag :D Det var riktigt härligt! Haha dock jobbigt för var motvind så nu måste jag hoppa in i duschen innan jag drar till Jenny :)

Ikväll är det ju bokcirkel, imorgon tvätt och simskola på söndag. Annars ska jag nog bara ta det lugnt och förmodligen träna. Imorgon kanske cardiocross om jag okar gå upp och på söndag spinning om jag hinner efter simskolan. :) Måste köpa en ny sadel till cykeln så det kanske jag gör i helgen :)

1984

Kategori: Allmänt

Ikväll ska vi ha bokcirkel och diskutera boken 1984. Läste som en tok igår och hann nästan läsa ut hela boken! Hade några sidor kvar men idag har läst lite mellan samtalen och på rasterna här på jobbet så nu har jag läst ut den. Jag kan väl säga att det inte riktigt var min typ av bok men alltid kul att läsa lite annorlunda böcker som man aldrig annars hade läst :)

HOCKEY OCH SPELKVÄLL

Kategori: Allmänt

(Här kommer ett inlägg som skulle upp klockan sju imorse - dumma mobilapp som inte alltid funkar..)

Gårdagen spenderades hemma hos oss där jag och Simonx3 först spelade Catan. Det var riktigt kul och gissa vem som vann båda gångerna vi spelade? Jo jag! Jag verkligen utklassade dom :p
Jag brukar normalt komma sist så det var kul att äntligen få vinna lite :) Klockan 19 sen kom Andreas och Daniel över till oss för att kolla hockey. Skellefteå vann så det blev sm-guld för dom. Tråkigt att inte Luleå vann för jag hade gärna velat se lite fler matcher :)

Nu har jag precis sprungit lite på löpbandet. Tur att gymmet öppnar runt 6.15 för annars hade jag knappt hunnit träna något nu på morgonen. Sprang cirka 25 minuter, mer hann jag tyvärr inte. Ska fixa mig nu och sen gå till bussen. Idag är det jobb 8.00-16.30 som gäller! :)

Fullspäckad dag

Kategori: Allmänt

Idag har jag ganska så fullt upp så vet inte om jag kommer hinna träna i eftermiddag. Därför gick jag upp lite tidigare imorse och joggade/promenerade :) Solen har redan börjat komma fram så det var riktigt härligt att vara ute!

Idag har jag två föreläsningar som är innan lunch och sen måste jag hem och fortsätta läsa min bok. Imorgon är det dags för bokcirkel och då ska vi ha läst boken 1984 som är skriven av George Orwell. Jag har ganska(läs väldigt) mycket kvar.. Runt 16.30 kommer Simonx3 hit efter deras föreläsning och då ska vi spela spel! Kl 19 är det ju hockey också så jag har alltså mellan 12 och 16.30 på mig att hinna så lågt jag kan. Och så får jag läsa lite ikväll runt 22. Då vet ni hur min dag kommer se ut ;)

Mumsig middag

Kategori: Allmänt

Till lunch käkade jag köttbullar och potatismos medan Linnea, Matilda och Jenny hade med sig nyttiga matlådor som innehöll kött/fisk och sallad. Då kände jag mig lite fet så fick bli ett pass på gymmet och har nyss avnjutit en lite nyttigare middag. Nu mår jag helt plötsligt lite bättre :)

Idag gjorde jag även en kroppsmätning på Stil och jag kan ju säga att det finns lite att göra. Här ska det brännas fett! Har tänkt köra mer seriöst i sommar men tills dess ska jag ändå träna och äta någorlunda bra :)

Apr. 17, 2013

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag upp med träningsvärk i lår, rumpa, mage och armar/axlar. Alltså har jag nästan ont i hela kroppen ;) Riktigt härligt! Jag älskar att ha träningsvärk för då vet man att tagit i :D

GODMORGON!

Kategori: Allmänt

Planen imorse var att kanske köra yoga så jag gick upp strax efter sex och kände mig redo. Sen gick jag in på appen och såg att det bara var några få som bokat så jag sket i att gå. Jag går gärna när det är lite fler människor där. Jag är ju så ovig man kan va så vill gärna inte att alla ska kolla på mig när jag gör övningarna helt fel.. Är man några fler är ju sannolikheten lite högre att det är fler nybörjare ;)

Så jag gick och la mig istället. Var skönt att somna om och sova några timmar till :)

Idag har vi föreläsning 10.15-11.45 och sen ska jag, Linnea, Matilda och Jenny hem till mig och käka lunch och plugga.:) Sen blir det träning! Har bokat in mig på spinning 19.45-20.45 men de känns så sent så kanske kör eget pass runt kl 17 istället så man är hemma lagom till middag :) Får se vad det blir :)


Hockey och äpplepaj

Kategori: Allmänt

Ikväll kom Adde, kalixsimon och Piteåsimon över till oss för att se hockey. Tyvärr förlorade Luleå så nu är det nog ganska svårt för dom att vinna eftersom dom då måste vinna fyra matcher i rad. Nu har dom liksom förlorat tre i rad så sannolikheten är ju ganska så liten att dom helt plötsligt vinner fyra matcher.. Men det är ju inte helt omöjligt ;)

Till hockeyn bjöd jag på äpplepaj och killarna verkade gilla den. Blev inte mycket kvar men räcker till frukost imorgon iaf ;) Minns ni att jag häromdagen sa att jag skulle börja äta lite nyttigt igen? Hehe det har inte gått alls bra så typ glöm det. Det får blir ett projekt till sommaren istället ;) Nu gäller det att iaf träna bra så att man gör av med lika mycket som man stoppar i sig :)

Hej träningsvärk

Kategori: Allmänt

Klockan är inte ens två och jag har redan tränat två pass. Körde ju spinning imorse och kl tolv var det dags att köra GRIT-plyo för första gången. Det är trettio minuters högintensiv träning där man mest fokuserar på spänst. Passet var riktigt jobbig och imorgon lär jag få träningvärk - härligt!

Seg morgon

Kategori: Allmänt

Imorse blev det spinning och det märktes verkligen att kroppsformen inte riktigt var på topp. Blev ganska så omotiverad när jag väl satt på cykeln och orkade verkligen inte ta i riktigt max.

Okade heller inte packa träningskläder till spinningen, vanliga kläder till dagen, skolgrejer, matlåda och så kläder till GRIT så valde att gå hem efter spinningen. Då behöver jag bara ha med mig träningskläder, skolsaker och något mellanmål till skolan sen.

Planen var ju att plugga nu på morgonen men det har dock inte gått så bra, min hjärna kan inte riktigt fungera just nu. Tur att vi kommer gå igenom övningarna på föreläsningen idag så det är ju inget måste att göra uppgifterna. Skönt.

Apr. 15, 2013

Kategori: Allmänt

Är nu hemma från jobbet och jag kan ju meddela att jag är ganska så död.. Det tar verkligen på krafterna att jobba heldag och jag märkte mot slutet av dagen att hjärnan inte riktigt hängde med. Skönt att vara hemma nu iaf.

Någon träning orkar jag tyvärr inte riktigt med idag :/ Jag och Simon ska istället mysa framför en film och bara ta det lugnt. Imorgon tänkte jag kanske köra spinning på morgonen och sen sätta mig i skolan och plugga innan det är dags för Grit kl 12 och föreläsning 13! :)

Jobb 08.00-17.00

Kategori: Allmänt

Måndag = tillbaka till verkligheten. Åh vill bara gå och lägga mig nu..

TRÖTTIS

Kategori: Allmänt

Jag är trött och är just nu inte alls sugen på spinning.. Vill bara gå och lägga mig, har ju gått upp klockan sex fyra dagar i rad och inte somnat förrän sent men jag blir nog pigg och taggad när jag väl kommer dit. Får helt enkelt sova middag efter skolan! :) Ikväll är det fest som gäller så vill ju gärna inte vara trött vid elva ;)

Lite kvällsläsning

Kategori: Allmänt

Fick idag hem mina böcker jag beställt för några dagar sen :) Boken 1984 ska jag läsa till nästa helg då vi ska ha bokcirkel igen. Spännande att läsa en bok jag aldrig själv skulle valt :) När vi väl beställde böcker(simon köpte en kursbok) så passade jag på att köpa en LCHF-bok. Just nu vet jag bara att det går ut på att äta lite kolhydrater och mycket fett men man vill ju veta varför och en massa mer spännande fakta kring lchf. Så vi får hoppas att det står något nyttigt i den bok!

Vi får se sen om jag blir något klokare av att läsa dessa två böcker ;) Nu ska jag börja läsa lite och sen ska jag sova, imorgon bitti väntar spinning!

Apr. 11, 2013

Kategori: Allmänt

Idag på jobbet så ringde det inte så mycket så då passade jag på att börja fixa en pärm till alla idrottsförsäkringar. Hann dock inte så mycket eftersom jag bara jobbade förmiddag men hann börja iaf :) Tror vi har kring 60 olika idrottsförsäkringar i Folksam så är ju ganska mycket man ska hålla koll på. Alla idrotter har ju olika försäkringsnummer, villkor(dock är de flesta idrotter ganska så lika), tilläggsförsäkringar, hur man kollar att kunden har försäkring m.m. Nu när man inte jobbar så ofta så gäller det ju också att vara övertydlig och verkligen skriva ner allt för då är det mycket lättare när man väl kommer in och jobbar :) På de försäkringar vi redan gått igenom så har vi gjort lathundar där det står exakt hur man ska göra och de är verkligen ett stort stöd när man är lite ringrostig :)

Kl 14.45 är det dags för dagens föreläsning och sen blir det att åka till Storheden med Simon, Jonis och Piteåsimon. Sen blir det träning! Är reserv på cardio cross men om jag inte får plats där så tänker jag nog köra bodypump :)


Apr. 10, 2013

Kategori: Allmänt

Jag tycker att hela dagen idag har gått riktigt fort! Var ju på jobbet 8-17 där vi gick igenom en massa idrottsförsäkringar och sen fick vi öva lite själva. När jag slutat så kom Simon och Jonis och hämtade mig och så åkte vi till kvantum och handlade. Sen har jag diskat lite, lagat mat, ätit maten och nu sitter vi och kollar fotboll. Ska nog lägga mig snart - är galet trött!

MELLANMÅL

Kategori: Allmänt

Idag köpte jag massa jordgubbar på kvantum! Mums!! Så idag blev det jordgubbar till mellanmål :) Har sett en massa bilder där många äter jordgubbar med mjölk så självklart var jag tvungen att prova det ;) och det var väl helt ok, men jag föredrar nog att äta jordgubbar bara sådär utan något annat :)

Dags att sova

Kategori: Allmänt

Har nu städat och pluggat klart! Nu är det dags för mig att sova för imorgon är det jobb hela dagen som gäller! Är utbildning, vi ska lära oss att reglera idrottsskador så det ska bli riktigt spännande och kul! Börjar klockan åtta och slutar fem. Simon ska hämta Jonis halv fem på flygplatsen så han kommer hämta upp mig sen på hemvägen. Då ska vi åka till kvantum eller Maxi för att storhandla :) Ska bli skönt att fylla frysen med en massa mat för just nu är vårt kylskåp helt tomt.. Frysen däremot är ganska så fylld med en massa gott kött så det behöver bara handlas en massa kylvaror! :)

HELT SLUT

Kategori: Allmänt

Jag har precis kommit hem från skolan så nu är hjärnan lagom trött.. Satt i skolan 8-17 idag och höll på med juridikuppgifter och så hade vi även en föreläsning 13.00-14.30 i statistiken där det var mycket nytt så man var verkligen tvungen att lyssna för att hänga med. Linnea, Jenny och Lisa skulle nu åka hem till Lisa för att fortsätta plugget där men jag valde att dra mig hemåt. Var alldeles för slut i huvudet så kände att jag behövde vila lite innan jag kunde ta mig an dom sista uppgifterna. Nu har jag tänkt vila lite tills Simon kommer hem och sen ska vi städa! Jonis kommer ju imorgon så då vill man ju ha det extra fint i lägenheten :) Efter städningen ska jag göra klart de uppgifter jag har kvar i juridiken! :)

MORGONTRÄNING

Kategori: Allmänt

Jag hade råkat sänka volymen på min telefon till det lägsta så imorse ringde alarmet i tio minuter innan jag märkte det. Eller jag märkte det aldrig utan det var Simon som väckte mig och undrade vad det var som lät. Tur att jag blev väckt för jag var taggad på att köra spinning 45 min klockan 6.30! Jag packade ihop mina grejer lite snabbt och så begav jag mig till gymmet. Glömde dock att fixa matlåda så får nog kila hem på lunchen och äta hemma..

Passet gick hur bra som helst! Jag älskar morgonträningar för man blir så pigg av dem och så har man hela dagen till annat :) I eftermiddag får jag se om jag hinner träna, kanske går ut på en promenad :)

Jag har precis duschat och sitter nu och väntar på att Linnea och Jenny ska komma. Idag är det en massa plugg som står på schemat!

DAGENS MIDDAG

Kategori: Allmänt

Idag blev det att äta lax till middag! Det är ju såå himla gott! Till lax tycker jag faktiskt att det inte behövs potatis - räcker gott och väl med bara sallad och kall sås. Jag ska försöka att minska på mitt kolhydratintag ett tag framöver och se hur det går. I somras när jag provade LCHF i två veckor så mådde jag hur bra helst och magen som annars brukar krångla mådde då prima. Jag undrar varför jag inte fortsatte? Nu ska jag ge det ett nytt försök, kommer nog inte kunna sluta helt med kolhydrater men jag ska iaf försöka minska mängden jag stoppar i mig varje dag! :)

Tillbaka till vardagen

Kategori: Allmänt

Jahopp, då var helgen slut! Jag har haft en galet nice helg men nu ska det bli skönt att komma igång efter en helg med massa onyttigheter och ingen träning. Så nu blir det hårdträning och nyttig mat! :)
 
Igår var jag så trött så jag somnade vid 17 och sov tills klockan 07.30 imorse. Kan ju säga att jag tog ikapp alla de där timmarnas sömn jag missat.. ;) Började inte förrän 10.15 idag så jag och Simon passade på att åka iväg till verkstaden för att lämna bilen runt kl 8 och så promenerade vi hem. Så himla skönt med morgonpromenader!! Har ganska så nyss kommit hem från dagens andra och sista föreläsning och nu ska jag iväg och träna, spin 45 står på schemat!

Na Na Nah!

Kategori: Allmänt

Är nu hemma och är heelt död! Har sovit lika mycket på två nätter som jag vanligtvis sover under en natt. Lär sova riktigt gött inatt! Har tyvärr inte riktigt haft tid/ork att blogga, har haft fullt upp! Igår kl 11.30-15.00 tittade vi på föreläsningar om antirasism och sen drog vi till Allstar för att käka och kolla hockey. Fan vad nice att Luleå vann och att det nu blir Luleå-Skellefteå i final!! På Allstar träffade vi Lisas kompis Jocke som hängde med oss resten av kvällen/natten :) Efter matchen drog vi till vandrarhemmet för att fixa oss och föra lite och sen drog vi vidare för att lyssna på Mando Diao och Movits! Det var GALET bra! Vi ska lätt på Umeåopen nästa år igen!!
 
Nu sitter jag i soffan och väntar på att simon kommer hem från simskolan. Jag har ju självklart lyckats glömma min telefon i Lisas bil och kan inte få tag på henne förrän simon kommer så jag kan låna hans telefon. Och så måste jag ju ha bilen så att jag kan åka till henne och hämta den. Jag måste åka till kvantum för att köpa inslagspapper så jag kan slå in Simons födelsedagspaket(fyller imorgon) så tänkte åka förbi Lisa då. :) Ska försöka vila lite nu!
 
 
 

GODNATT ALLESAMMANS

Kategori: Allmänt

Skulle lyssnat på shout out louds 20.45 och Ansiktet 01.00 idag/inatt men vi hängde på vandrarhemmet ett tag så hann bara lyssna på Ansiktet :) De var riktigt bra! Det tråkiga vad dock att det var ganska lite folk så hoppas att det blir lite mer folk imorgon! :) Ligger nu i sängen på vandrarhemmet och käkar chips men vi ska nog snart sova :) Natti natti allesammans! :*

NU ÄR VI REDO!

Kategori: Allmänt

KLANTIGT

Kategori: Allmänt

Eftersom jag inte kommer träna förrän söndag em(hoppas jag, beror på när vi kommer hem från Umeå och om jag hinner) så imorse passade jag på att träna. Jag och Linnea gick på spin 45 som började kl sju. Jag börjar verkligen gilla spinning! Är helt galen i det nu typ.. Haha!

När jag kom hem från träningen så gick jag ner till tvättstugan och tittade om det möjligtvis var ledigt. Och som tur var det ledigt! Sent igår så kom jag nämligen på att jag ville tvätta lite kläder som skulle med till Umeå så jag tvättade förhand men de var fortfarande blöta imorse så nu slängde jag in kläderna i torktumlarn och de var torra efter bara 45 min! När jag ändå hade tillgång till två tvättmaskiner så bestämde jag mig för att tvätta. Lisa skulle hämta mig runt tio så hade två timmar på mig. Trodde jag lätt skulle hinna med tvätten och att packa inför helgen men det tog längre tid än vad jag trodde. Stressade som en tok men jag hann!

När jag hade hängt upp tvätten så lyckas jag självklart glömma både nyckel och plupp i tvättrummet!! Och jag hade telefonen i lägenheten som jag nu inte kom in i så kunde inte ringa kvartersvärden så han kunde öppna.. Jag kom då på att Linnea nog är hemma så sprang över till henne och plingade på för att låna hennes telefon. Dock glömde jag bort att klockan bara var nio så hon hade somnat om efter spinningen och så sov hennes rumskompis också fortfarande så väckte dem :/ Men lyckades få tag på en kvartersvärd som kom och öppnade :) sen kunde jag komma in i lägenheten och fortsätta packa ;)

UMEÅ OPEN!

Kategori: Allmänt

Sitter nu i bilen med Lisa, Hugo och Jenny. Vi har endast 4 mil kvar till Umeå så är snart framme! Ikväll och imorgon blir det att gå på Umeå Open! Stannar till söndag så kommer nog vara ganska så död men fasiken vad kul vi ska ha det!! Var på umeå Open förra året så nu har vi gjort det till en liten tradition. Skönt att komma iväg några dagar och umgås med vänner och slippa tänka på plugget. :) Hoppas ni också får en bra helg!

BOKAT KROPPSMÄTNING

Kategori: Allmänt

Har precis ätit middag och sitter nu och kollar hockey tillsammans med Simon och Adde.

Spinningen gick riktigt bra förut och jag märker verkligen att konditionen blivit bättre - härligt med lite resultat! :D Den 17 april har jag bokat en kroppsmätning där de mäter kroppsfett/muskelmassa m.m och sen har jag tänkt mäta igen efter sommaren och se om det blivit något bättre! Gjorde en mätning för ett tag sen men har tappat bort papperet med alla siffror och jag minns inte resultatet så tänkte göra om och skanna in och spara på datorn så jag inte tappar bort det igen.. :)

MINA DRÖMMAR

Kategori: Allmänt

Drömde en massa crazy inatt. Jag var med i ett matlagningsprogram och juryn älskade min mat. Vi fick gå in i ett kök och så skulle vi laga en trerätters på typ 20 min. Jag stressade runt som en tok men lyckades göra riktigt god mat! Haha får göra samma mat i verkligheten och se om den är god då också ;) Sen drömde jag även att jag var på utbildning på Folksam och det hände en massa konstiga saker..

Men nu är jag vaken och det är dags att göra sig i ordning för skolan! Min mage känns dock lite orolig och Simon var precis uppe och spydde så jag får hålla tummarna att jag inte också är sjuk!

Idag har jag två föreläsningar på schemat och sen är det spinning som gäller. Har sån jäkla träningsvärk i hela kroppen så vi får se hur jag mår ikväll ;)

EN VANLIG DAG FÖR MIG

Kategori: Allmänt

Helt död

Kategori: Allmänt

Idag hade vi bara en föreläsning som var 10.15-11.45 så efter det var jag ledig. Då gick jag hem och käkade lunch, vilade och sen så bestämde jag mig för att gå på en liten promenad.

Träningsvärken blir bara värre och värre från träningen igår så jag tänkte att en kort promenad kanske skulle hjälpa. Den vart dock inte så kort som jag tänkt mig.. Efter 6 km var jag nästan hemma igen och då tänkte jag att jag kunde ta en liten omväg men den omvägen blev ganska lång! Kom lite vilse men lyckades hitta hem igen ;) Promenaden blev strax över 13 km så jag var ganska så trött när jag kom hem. Planen var egentligen att träna GRIT idag men mina muskler var/är alldeles för trötta :/

Nu blir det att fixa middag, både jag och Simon är vrålhungriga!

GODMORGON

Kategori: Allmänt

Ligger nu i sängen och drar mig lite innan jag ska gå upp. Blev väckt strax innan åtta av att de över oss slipar golven.. Typiskt när man har lite sovmorgon.. Igår blev det att lägga sig ganska så sent så är skapligt trött.

Jag har även träningsvärk från cardio crossen igår - härligt! Passet var riktigt jobbigt och jag höll på att spy så trött jag var! Jag verkligen älskar känslan när man vet att man tagit i och gett allt!

Nej nu måste jag upp om jag ska hinna äta frukost och så innan skolan börjar 10.15 :)

SIMON x3

Kategori: Allmänt

Sitter nu tillsammans med Simon, Simon och Simon och kollar hockey. Simon har alltså lyckats bli vän med två andra Simon och det är lite jobbigt när jag ska prata med Min Simon och så vänder sig alla tre mot mig. Tur att de kommer från olika städer så nu har de fått smeknamn; Kalixsimon och Piteåsimon.

Alltså det märks att jag bara suttit framför datorn i några dagar för min mun går 24/7. Jag kan inte sluta prata..jag har så mycket att prata om!! Vi får se om Simons vänner vill komma tillbaka hit något mer efter detta för kan tänkta mig att jag kanske pratar lite för mycket under matchen ;)

Apr. 02, 2013

Kategori: Allmänt

I måndags tänkte jag börja ett lite nyttigare liv. Igen.. Nu tänkte jag dock vara lite seriösare och verkligen anstränga mig! Men vad händer istället? Jo jag och Simon får en fet påse fylld med massa gott godis och två choklader av Linnea som tack för att vi var kattvakter över helgen. ;) Jaja, det nya nyttiga livet höll i en och en halv dag iaf för nu sitter jag i soffan och käkar lite godis.. :) Ska dock inte äta alls mkt så det nyttiga livet inte förstörs alltför mkt :) har faktiskt lärt mig att kontrollera mitt godisätande, yey!

Framöver är det någorlunda nyttig mat och bra träning som gäller! Var ute och promenerade imorse och ska nu iväg på cardio cross så får träning idag iaf. Får helt enkelt träna lite extra hårt nu så jag förbränner bort det godis jag ätit ;)

DAGS FÖR SKOLA!

Kategori: Allmänt

Nu är det bara en period kvar innan sommaren! Åh så härligt det känns! Har fått vila lite från plugget några dagar så nu är jag redo! Vi får dock se hur länge jag kommer vara positiv ;)

ÄNTLIGEN SLUT

Kategori: Allmänt

Jag och Simon har precis ätit middag. Vi har ätit rester både igår och idag men nu är äntligen all påskmat slut! Vad vi dock insåg idag var att vi inte ätit vanlig korv utan vi har ätit kycklingkorv. I lördags stekte vi dem men idag bestämde vi oss för att koka de korvar som var kvar. Och det var verkligen ett misstag.. De smakade inte alls bra! Usch. Jag har ätit kycklingkorv förut och tyckt att de inte smakar så annorlunda men då har de alltid varit stekta/grillade men nu när vi kokade dem så smakade de verkligen annorlunda :/

Nej nu ska jag fortsätta kolla på 90210 och bara slappa sista dagen innan skolan drar igång igen!

Varför kan jag inte sova?

Kategori: Allmänt

 
Sitter nu i soffan och har precis kollat klart på säsong 3 av 90210. Jag försöker intala mig själv att jag är trött men jag är verkligen pigg. och hungrig.. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Ska jag äta något eller ska jag gå och lägga mig? Simon somnade för flera timmar sen, tror jag iaf. Det är inte ofta han somnar innan mig, normalt är det jag som somnar runt kl 23 och han är uppe flera timmar efter mig och inte kan sova. Nu verkar det ha blivit ombytta roller. Jag ska nog bre en macka och sen ska jag försöka sova i alla fall, annars kommer jag nog vara en zombi imorgon..